خرما به طرز وحشتناکی خوشمزه و برای سلامتی ما بسیار مفید است. صدها فواید میوه خرما برای سلامتی آن را در بین سایر میوه ها منحصر به فرد کرده است.
خرما و خرما شکلاتی پارسان لذیذ شیرین منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و جایگزین مصنوعی برای شکر تصفیه شده و شیرین کننده ها است. بیایید مزایای سلامتی خرما را بررسی کنیم.
فواید سلامتی میوه خرما از مواد مغذی مانند کالری، کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، بهبود عملکرد مغز و کمک به بارداری ناشی می شود.
خرما به دلیل خشک بودن و کالری بالاتری که یک میوه تازه می تواند داشته باشد، دارای خواص غذایی عالی است. محتوای کالری خرما مشابه سایر میوه های خشک مانند کشمش و انجیر است.
مصرف خرما سرشار از کربوهیدرات و پروتئین است. به غیر از کالری، خرما علاوه بر مقدار قابل توجهی فیبر حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است.
پس از خوردن خرما، سیستم گوارش شما بهبود می یابد و به طور موثر کار می کند. اگر با دستگاه گوارش خود مشکلی دارید، خرما در عرض چند دقیقه مشکلات شما را حل می کند. حاوی فیبر محلول است که در تنظیم هضم غذا و کمک به یبوست فوق العاده مفید است.
توصیه متخصص: خیساندن چند عدد خرما در آب و سپس خوردن آن در صبحانه، توانایی های طبیعی آنها را افزایش می دهد و سیستم گوارشی شما بهتر کار می کند.
خرما می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند. خواص بالقوه تحریک مغز خرما به محتوای آنتی اکسیدان آن نسبت داده می شود که به کاهش التهاب از جمله فلاونوئیدها معروف است.
طبق تحقیقات آزمایشگاهی، خرما در کاهش نشانگرهای التهابی مانند اینترلوکین 6 (IL-6) در مغز مفید است. سطوح بالای IL-6 با خطر بیشتر بیماریهای تخریبکننده عصبی مانند بیماری آلزایمر مرتبط است.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان می دهد که خرما در کاهش فعالیت پروتئین های آمیلوئید بتا که می توانند پلاک هایی در مغز ایجاد کنند، مفید است.