ریشه کاسنی می تواند باکتری های خوب روده شما را تغذیه کند. اما آیا باید قهوه معمولی خود را با عرق کاسنی زمانی بوداده عوض کنید؟ بخوانید تا متوجه شوید.
این گیاه بهطور وحشی در سرتاسر جهان رشد میکند، ممکن است در حیاط خلوت شما علف هرز باشد و ریشهاش مملو از یکی از سالمترین فیبرهای غذایی است که میتوانید بخورید.
کاسنی، یا Cichorium intybus، نام یک گیاه وحشی با ریشه عمیق و گلدار و برای همه گونه های کشت شده آن، از جمله اندیو و ویتلوف است.
برخی از گونههای کاسنی به دلیل برگهای تلخ و طعمدهندهشان رشد میکنند، در حالی که برخی دیگر به عنوان علوفه برای حیوانات پرورش مییابند. شما می توانید گیاه کاسنی را کامل بخورید، اما امروز، ما به ریشه علاقه مندیم.
ریشه کاسنی حدود 75 درصد آب است. ماده خشک باقیمانده 65/4 درصد پروتئین، 11 درصد قندها و نزدیک به 45 درصد فیبر اینولین است.
ریشه کاسنی همچنین حاوی ریزمغذی هایی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم است، اما به اندازه کافی نیست که بر میزان مصرف توصیه شده روزانه تأثیر بگذارد.
ریشه کاسنی حاوی سطوح بسیار بالایی اینولین است که یک فیبر غذایی محلول در آب است. ما انسان ها خودمان نمی توانیم آن را هضم کنیم. برای تخمیر به باکتری های مفید روده نیاز داریم.
ترکیبات فنلی فعال در ریشه کاسنی شامل اسیدهای کافئیک، کومارین ها، تانن ها، اسید کلروژنیک و اسید p-هیدروکسی بنزوئیک است. این ترکیبات به ظرفیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ریشه کاسنی کمک می کنند.
بسیاری از کومارین ها، به ویژه، التهاب را با مسدود کردن TNF-alpha کاهش می دهند ریشه کاسنی یک شیرین کننده طبیعی کم کالری است. به دلیل اثرات طولانی مدت آن بر گلوکز خون، ممکن است جایگزین قند خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.