این محصولات مطابق با نمک آژانس استانداردهای غذایی برای سال 2012 و فاقد رنگ های مصنوعی، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده هستند.
این موضوع به مشکل دیگری که سرآشپزها با آن مواجه هستند، می پردازد.
آشپزخانه های فردی به سادگی نمی توانند با بودجه های موجود برای صاحبان برندهای اصلی مطابقت داشته باشند تا اطمینان حاصل شود که محصولات RTU با مقررات غذایی سختگیرانه فزاینده مطابقت دارند.
در شرایط فعلی، اقتصاد استفاده از سس هزار جزیره برای کنترل اندازه وعده ها و کاهش هدر رفتن نیز ملاحظات مهمی است.
نیکی دیکسی، مدیر برند خود در 3663، میگوید: «با استفاده از سسهای آماده، کترینگها میتوانند بدون نگرانی در مورد مقدار زیادی از آمادهسازی، از صرف غذای فوری سود ببرند.
ما همچنین شاهد یک گرایش مصرفکننده به سمت غذاهای نوستالژیک هستیم که مشتریان آنها را میشناسند و دوست دارند.
با ترکیب سسهای آماده برای استفاده کلاسیک، مانند سس لواشک انار در بولونی اسپاگتی استفاده می شود.
غذاخوریها میتوانند از این روند استفاده کنند و مشتریان جدیدی جذب کنند.
در چند سال گذشته محبوبیت غذاهای پخته شده از ابتدا افزایش یافته است، زیرا مردم به جای غذاهای گرانقیمت ظاهری، هوس غذای باکیفیت و راحت می کنند.
سس های آماده به پذیرندگان اجازه می دهند تا کنترل سس انبه ابادانی غذای خود را حفظ کنند.
آماده سازی، بدون سر و صدا برای تهیه همه چیز از ابتدا. تنها کاری که آنها باید انجام دهند این است که فقط سبزیجات و پروتئین مورد نظر خود را اضافه کنند.”
جاستین کلارک، سرآشپز پروفشنال نستله، می گوید: «سیاب تنها مهم ترین جزء یک وعده غذایی کریسمس است.
واضح است که درست کردن سس گوجه فرنگی می تواند یک غذای کریسمس را درست کند یا خراب کند.
«با توجه به اینکه کباب سنتی یکی از اصلی ترین منوهای کریسمس است.
- منابع:
- تبلیغات: